Категорично ГЕРБ е сто процента демократична партия, заяви пред БНТ председателят

...
Категорично ГЕРБ е сто процента демократична партия, заяви пред БНТ председателят
Коментари Харесай

Дариткова: ГЕРБ е 100 процента демократична партия, която промени България

Категорично ГЕРБ е 100 % демократична партия, съобщи пред БНТ председателят на ПГ на ръководещата групировка Даниела Дариткова.  

Тя означи, че Националното заседание на ГЕРБ предходната неделя, което освободи от всички управителни постове в партията Цветан Цветанов без нито едно изявление от залата, е проведено демократично и " според авансово декларирания дневен ред. "

Имаше изявление от ръководителя на Политическа партия ГЕРБ, което приключи Националното заседание. Важното беше ние да приемем препоръчаните промени в Устава. А с цел да се стигне до тези промени, беше извършено дълго разискване с общинските структури, те бяха отправили своите оферти, дневният ред беше оповестен на общинските събрания, разисквания в общинските структури имаше. Аз съм и ръководител на общинската конструкция на ГЕРБ в Смолян и мога да подсигурявам, че там полемика имаше, сподели Дариткова.

Аз желая да подчертая, че ГЕРБ се вслушва в гласа на обществото и това ни дава мощ толкоз пъти да можем да спечелим доверието на хората. Затова основната дума, която се посочи на това Национално заседание, е правдивост. Ние по този начин спечелихме доверието на българите през 2009 година И би трябвало да се върнем към точно това свое желание – да търсим оптималната правдивост в обществото и да я демонстрираме със своето държание. Това постановяваше и смяната, която настъпи в ГЕРБ, заяви председателят на ПГ на ръководещата партия.

Искреността ще бъде оценена от българския гласоподавател, тъй като политическите партии се правят оценка точно на избори. Това, че българите ни дават доверие толкоз пъти, значи, че макар че не сме идеални, ние се оправяме и търсим разновидности да се променим към положително. Ние в действителност променихме България и това би трябвало да бъде регистрирано, само че във всички случаи би трябвало да търсим в действителност различен образ на ГЕРБ. И той да бъде подобен, че още веднъж да вдъхне доверие на гласоподавателите на идния локален избор, сподели още Даниела Дариткова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР